TROEVEN

WAAROM WODH?

Wat maakt Wonen Op De Heide zo uniek?

Futureproof project

Mobiliteit is een belangrijk thema naar de toekomst toe. Net daarom hebben we van bij het begin doordachte keuzes gemaakt. Een fietsenstalling voor je e-bike of gewone fiets? Check. Autodelen voor wanneer je enkel een wagen gebruikt, wanneer je ‘m nodig hebt? Check.

Duurzaamheid troef

Door een mix van zonnepanelen, warmtepompen, dubbele beglazing, PVC-raamprofielen en waterrecuperatie zorgen we dat de vaste kosten van elke woning zo laag mogelijk blijven. Zo kan je genieten van een investering die rendeert vanaf de eerste dag dat je verhuist. Traditioneel en milieuvriendelijk bouwen zit ingebakken in het DNA van de aannemer.

Een levendig dorp

Wiekevorst heeft alle troeven van een gezellig, levendig dorp, met toch centrumsteden op een steenworp afstand. Bovendien kan je in het project een supermarkt van SPAR terugvinden. Snel nog even boodschappen doen voor of na het werk is dus geen enkel probleem. Ook is er een huisartsenpraktijk gevestigd en is het slechts enkele minuten wandelen tot de dorpskern van Wiekevorst.

Privatieve tuinen

Sinds 2020 is het belang van een eigen tuin en buitenplaats heel duidelijk geworden voor velen. Als projectontwikkelaar hebben we dan ook resoluut de keuze gemaakt om een aangename, groene buitenruimte te voorzien voor elke woning. Zo heeft ieder gezin of koppel de nodige plaats om hun kinderen te laten spelen of gasten culinair te verwennen bij de barbecue. Een tuin staat garant voor talloze mooie herinneringen met vrienden en familie.

Hedendaags wonen

Wakker worden in een moderne, uitgeruste woning met uitzicht op het groene, Kempense landschap. De ruime woningen zijn gebouwd volgens alle hedendaagse normen en vallen op door hun moderne architectuur. Zo geniet je van alle voordelen van een nieuwbouwwoning binnen dit hedendaagse project.

Veiligheid & efficiënt

Veiligheid verliezen we zeker niet uit het oog. Doorheen het complex zijn autoluwe stroken aangelegd waardoor u snel, vlot en veilig met de fiets of te voet overal op uw bestemming komt. Een andere troef is het gecentraliseerde IOK afvalpunt in het complex. Geen gedoe meer met afvalkalenders en wie wanneer welke container moet buitenzetten.

Bijna Energie Neutraal

Alle woningen zijn Bijna Energieneutrale Woningen (BEN) met een E-peil lager dan 20. Zo bespaar je vanaf dag één op je energiefactuur en doe je een goede investering in je toekomst. Door de meest recente innovaties in de bouwwereld toe te passen, garanderen we een aangenaam woonklimaat, zowel in de koude winterperiode als tijdens een hittegolf in de zomer.

Praktische indeling

Alle woningen zijn ruim met drie tot vier slaapkamers. Naast een gemeenschappelijke en autoluwe omgeving in het groen, heeft elke woning een eigen private tuin met tuinberging. Groene speelzones vormen een fijne ontmoetingsplek voor gezinnen.

Wil jij graag Wonen Op De Heide?

Of investeer in de toekomst

Investeren in vastgoed is en blijft een goede beslissing. Door te kiezen voor een nieuwbouwproject, ben je bovendien zeker van een relatief waardevaste investering door de tijd. Geen dure of onverwachte renovaties of reparaties binnen de eerste decennia. Ook het lage E-peil is een gigantische troef, naar potentiële verhuur of latere verkoop toe. Neem contact op met ons verkoopsteam voor vrijblijvend advies.

VR-TOUR

Benieuwd hoe Wonen Op De Heide er uit ziet? Bekijk dan deze video!

Video afspelen

MEER INFO OVER DE WONINGEN?

Download hier onze brochure!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!