LIGGING

DE BUURT

Ontdek de buurt van Wonen Op De Heide

Wiekevorst is een rustige, groene deelgemeente van Heist-op-den-Berg, centraal gelegen in de provincie Antwerpen. Bovendien betekent Wiekevorst ‘omheind bos’, en dat is niet gelogen. De rivier ‘de Wimp’ zorgt voor een natuurlijke afscheiding tussen Morkhoven (Herentals) en Wiekevorst. Het is heerlijk thuiskomen in een natuurrijke omgeving. Op het nieuwbouwproject kan je eveneens een SPAR supermarkt terugvinden. Je boodschappen kan je dus zelfs te voet doen.

Leuke weetjes:

Mobiliteitsscore: goed
Afstand tot centrum: 800m
Afstand tot bushalte: 200m
Afstand tot school: 900m
Afstand tot snelweg: 6km

Nieuwbouwproject Wonen op de Heide te Wiekevorst. Ontdek alle 34 woningen te koop in Wiekevorst. De huizen te koop zijn energiezuinig en stijlvol afgewerkt.

WIEKEVORST

Wonen in Wiekevorst, da's voor levensgenieters

Wiekevorst telt ongeveer 3.500 inwoners. Wie weet ben jij binnenkort wel één van hen als je komt Wonen op de Heide.

Wonen in Wiekevorst is geknipt voor levensgenieters, jong en oud. De groene en weidse omgeving leent zich perfect voor mooie wandelingen en fietstochten. Een verkenning van groendomein ‘De Averegten‘ in Itegem (op 10min rijden) mag zeker niet ontbreken.

Een levendig dorp op zakdoekformaat waar alle goede dingen in het leven zoals werken, ontspannen en genieten samenkomen. Houd je van wat meer actie en van een bruisend centrum? Gezellige steden zoals Heist-op-den-Berg, Herentals en Westerlo zijn binnen het kwartier bereikbaar met de auto.

HEIST-OP-DEN-BERG

Heerlijk Heist-op-den-Berg, op fietsafstand van je nieuwe woning

Wiekevorst, waar Wonen op de Heide gelegen is, behoort tot Heist-op-den-Berg. Deze gemeente staat synoniem met Kempense gezelligheid.

De ligging van Heist-op-den-Berg is bovendien ook ideaal. De oprit van de E313 tussen Antwerpen en Luik is vlakbij (op 6 km) en ook het openbaar vervoer, zoals het treinstation van Heist-op-den-Berg (op 8 km), zorgt voor een vlotte verbinding met belangrijk steden.

Met de auto daarentegen bereik je Lier in 30min, Antwerpen en Leuven in 40 min & Brussel-Zaventem en Hasselt in 50 min.

Wil jij graag Wonen Op De Heide?

VR-TOUR

Benieuwd hoe Wonen Op De Heide er uit ziet? Bekijk dan deze video!

Video afspelen

MEER INFO OVER DE WONINGEN?

Download hier onze brochure!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!